Τα οφέλη από τη χρήση ενός μπιντέ είναι πολλαπλά και μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τον τοκετό. Ένα σύνηθες πρόβλημα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι αυτό των αιμορροΐδων. 

 

 

Αιμμοροιδες στην εγκυμοσύνη

 

 

H πιθανότητα εμφάνισης αιμορροΐδων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι αρκετά υψηλή. Το πρόβλημα παρουσιάζεται ή επιδεινώνεται, εάν προϋπάρχει. Ένας από τους λόγους για αυτό είναι η αύξηση της πίεσης που ασκεί η μήτρα στην ενδωκοιλιακή περιοχή. Επίσης ορμονικές αλλαγές και δυσκοιλιότητα, που εμφανίζεται σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να συμβάλλουν στο πρόβλημα. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος πρόληψης ως προς την εμφάνιση αιμορροΐδων, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, αφού αυτό εμφανιστεί, όσο το δυνατόν λιγότερο οδυνηρά. Η καθημερινή χρήση του μπιντέ συνίσταται από γιατρούς για την αντιμετώπιση των αιμορροΐδων, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

 

 

Πλεονεκτήματα χρήσης μπιντέ

 

 

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης του μπιντέ είναι πολλαπλά. Πρώτον η επαφή με κρύο νερό ανακουφίζει οποιαδήποτε ενόχληση, κνησμό (φαγούρα) ή πόνο στην επίμαχη περιοχή. Επίσης η ελάττωση στη χρήση του χαρτιού υγείας μειώνει σημαντικά τους ερεθισμούς. Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι επιτρέπει τον σχολαστικό καθαρισμό της περιοχής. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί αποτρέπει μόλυνσεις και λοιμώξεις που είναι αρκετά επικίνδυνες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Τέλος η εγχείρηση συνίσταται εως τρόπος απαλλαγής από αιμορροΐδες αλλά έχει αποδειχτεί ότι σε πολλές περιπτώσεις η σωστή αντιμετώπιση μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή του χειρουργείου. Το σετ μπιντέ PopoVrisaki είναι ιδανικό για την φυσική αντιμετώπιση των αιμορροΐδων στο σπίτι χωρίς φάρμακα ή χειρουργείο. Ένας πολύ πρακτικός, αποτελεσματικός και οικονομικός τρόπος για να αντιμετωπίσετε τις αιμορροΐδες στο σπίτι. Tο PopoVrisaki μπορεί να εγκατασταθεί σε 5 λεπτά χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις σε σχεδόν όλα τα Ελληνικά μπάνια. Οδηγίες Εγκατάστασης

 

έξυπνο σύστημα μπιντέ τουαλέτας