Το σύστημα μπιντέ PopoVrisaki είναι το πιο έξυπνο αξεσουάρ μπάνιου που μπορεί να προστεθεί σε όλα τα Eλληνικά μπάνια μέσα σε 5 λεπτά. Δεν χρειάζεται υδραυλικός για την εγκατάσταση του και δεν πιάνει καθόλου χώρο που σημαίνει ότι μπορεί να εγκατασταθεί ακόμα και στα μικρότερα μπάνια. Προσφέρει φρεσκάδα και υγιεινή και επιτρέπει στον χρήστη να νιώσει πραγματικά καθαρός μετά τη χρήση τουαλέτας.
 

χρηση μπιντέ


Αξεσουάρ Μπάνιου που δεν πρέπει να λείπουν από το μπάνιο σας

 

Αξεσουάρ Μπάνιου - Καθρέφτες Μπάνιου


Οι καθρέφτες αποτελούν το κεντρικό κομμάτι κάθε μπάνιου και περνάμε μπροστά σε αυτούς αρκετές ώρες κοιτώντας το πρόσωπο μας. Οι καθρέπτες μπάνιου έρχονται σε πολλά και διάφορα σχέδια, στρογγυλοί ή τετράγωνοι με ή χωρίς φώτα. Επίσης υπάρχουν καθρέπτες οι οποίοι είναι φτιαγμένοι από τέτοιο υλικό που δεν μαζεύουν υγρασία καθώς κάνετε το μπάνιο σας. Είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακό όταν βγαίνεις από το ντους να βλέπει κανείς στον καθρέφτη χωρίς αυτός επάνω να έχει υδρατμούς αποφεύγοντας έτσι το καθάρισμα με το χέρι που όλοι λίγο πολύ έχουμε κάνει. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε πώς το καταφέρνουν αυτό, και με ένα καλώδιο θέρμανσης οποίος εγκατασταθεί πίσω από τον καθρέφτη το οποίο δεν επιτρέπει στο νερό να κρυώσει και να δημιουργηθεί υδρατμός. Τέλος η τεχνολογία έχει βρει και αυτή τη θέση της μέσα στους καθρέφτες και τα τελευταία δύο χρόνια έχουν γίνει πάρα πολύ της μόδας smart καθρέφτες οι οποίοι περιλαμβάνουν τηλεόραση και συνδέονται με το κινητό δείχνοντάς μας την ώρα, τον καιρό και την κίνηση στο δρόμο για την πορεία μας στο γραφείο.

 

Αξεσουάρ Μπάνιου καθρέφτης Αξεσουάρ Μπάνιου καθρέφτης Αξεσουάρ Μπάνιου καθρέφτης

 

Αξεσουάρ Μπάνιου - Κουρτίνες Μπάνιου


Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για κουρτίνες μπάνιου χωρίς να θυμηθούμε την κλασική σκηνή από το έργο του Χίτσκοκ Psycho όπου η κουρτίνα μπάνιου ήταν απλή και σε απόχρωση του λευκού. Η μόδα και η προτίμηση στις κουρτίνες μπάνιου αλλάζει κάθε δεκαετία και μπορούμε να πούμε ότι συμβαδίζει με αυτές του υπόλοιπου σπιτιού. Έτσι δεκαετία 80 και 90 ήταν πολύ της μόδας τα σκούρα καφέ και πράσινα χρώματα πολλές φορές με διάφορα σχέδια και γιρλάντες επάνω τους. τα τελευταία 10 χρόνια όμως η μόδα έχει αλλάξει και επί το πλείστον οι κουρτίνες μπάνιου είναι σε ανοιχτά χρώματα και με λιγότερα σχέδια. Δεν παύουν όμως και οι κουρτίνες μπάνιου με έξυπνα σχέδια που τραβούν την προσοχή ή έχουν παιδικά θέματα ώστε να κάνουν το μπάνιο το μικρό μας φίλων πιο ευχάριστο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι μία καλή κουρτίνα μπάνιου πρέπει να είναι από καλό βαρύ κατά προτίμηση όχι πορώδες πλαστικό. Αυτό σημαίνει ότι καλύπτει καλά το μπάνιο και η επιφάνεια της δεν επιτρέπει τη δημιουργία βακτηριδίων

 

 

Αξεσουάρ Μπάνιου κουρτίνα Αξεσουάρ Μπάνιου κουρτίνα Αξεσουάρ Μπάνιου κουρτίνα

 

 

Αξεσουάρ Μπάνιου - Κάλυμμα Λεκάνης


Αυτό είναι ένα ποτό αξεσουάρ μπάνιου τα οποία μέχρι πριν 10 χρόνια δεν είχαμε επιλογή να αλλάξουμε. Αν μπούμε στα μπάνια των συγγενών μας, ιδιαίτερα αυτά που δεν έχουν ανακαινιστεί τα τελευταία 15 χρόνια. Θα δούμε, με καμία σχεδόν εξαίρεση, ότι το κάλυμμα λεκάνης ήταν πάντα μονόχρωμο χωρίς σχέδια και ακριβώς το ίδιο χρώμα με τη λεκάνη. Πολύ μικρές εξαιρέσεις ήταν αυτές όπου βρίσκαμε κάλυμμα λεκάνης τουαλέτας από ξύλο, ο λόγος για αυτό για όσους αναρωτιέστε, είναι ότι το ξύλο είναι κακός αγωγός της θερμοκρασίας που σημαίνει όταν κάθεται κάποιος πάνω σε αυτό δεν παγώνουν τα οπίσθιά του. Τα δεδομένα όμως έχουν αλλάξει αλλάξει το κάλυμμα λεκάνης τώρα εκφράζει και αυτό το προσωπικό μας γούστο και προσθέτει μία πινελιά στη διακόσμηση της τουαλέτας. Αυτή τη στιγμή μπορεί να βρει κάποιος στο εμπόριο καλύμματα τουαλέτας διάφανα, χρωματιστά με έντονα χρώματα και δεν λείπουν και αυτά με τις αστείες αναπαραστάσεις όπως αυτό με πλαστικά ψαράκια εντός του καλύμματος, που θυμίζει ενυδρείο.

 

 

Κάλυμμα Λεκάνης Κάλυμμα Λεκάνης Κάλυμμα Λεκάνης

 

 

Αξεσουάρ Μπάνιου - Ζυγαριές Μπάνιου


Φτάνουμε λοιπόν στο πιο μισητό αξεσουάρ μπάνιου, ιδιαίτερα αν ρωτήσετε τη γυναίκα μου. Η ζυγαριά έχει μία ενδιαφέρουσα πορεία από το εργοστάσιο στο φαρμακείο και μέσα στο σπίτι μας. Τον περασμένο αιώνα πολλοί λίγοι άνθρωποι ενδιαφέρονταν για το βάρος τους. Η γνώση της Ιατρικής δεν ήταν αρκετή για να καταλάβουμε το πόσο σημαντικό είναι να μην είμαστε υπέρβαροι. Οι μόνοι χώροι στους οποίους θα συναντούσε κάποιος ζυγαριά ήταν οι χόροι που γινόταν εμπόριο όπως για παράδειγμα ένα εργοστάσιο ή στις αγορές. Με την πρόοδο της Ιατρικής καταλάβαμε τι σχέση που έχει το βάρος κάποιου με την υγεία του για αυτό και οι ζυγαριές βρήκαν το δρόμο τους στα φαρμακεία. Ο λόγος για αυτό ήταν πως παλιότερες ζυγαριές ήταν αρκετά ακριβές αλλά και ογκώδες για να τις βάλει κάποιος το μπάνιο του. Με τη μαζική παραγωγή έπεσε και το κόστος και το μέγεθός τους και έτσι βρήκαν το δρόμο τους μέσα στην μπάνιο μας. Υπάρχουν δύο ειδών ζυγαριών μπάνιου, αναλογικές και ηλεκτρικές, η μόδα θέλει τις ηλεκτρικές να είναι πιο εμφανίσιμες για το μπάνιο σας. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως είμαι Smart ζυγαριές επιτρέπουν όχι μόνο να πάρετε το βάρος σας Αλλά και να υπολογίσουν το ποσοστό λίπους στέλνοντας μία μικρή ποσότητα ρεύματος μέσα στο κορμί σας, καθώς ζυγίζεστε.

 

 

Αξεσουάρ Μπάνιου ζυγαριά Αξεσουάρ Μπάνιου ζυγαριά Αξεσουάρ Μπάνιου ζυγαριά

 

 

Αξεσουάρ Μπάνιου - Πατάκια Μπάνιου


Δεν νοείται τουαλέτα χωρίς πατάκι μπάνιου. Τα πατάκια μπάνιου χωρίζονται σε δύο κατηγορίες πλαστικά ή χαλάκι που μοιάζει με πετσέτα. Τα πλαστικά πατάκια μπάνιου κάποιες φορές μπορεί να τα δούμε και μέσα στην μπανιέρα μιας και προσφέρουν αντιολισθητική προστασία. Επίσης και εδώ μπορούμε να δούμε διαφορετικά design από μονόχρωμα μέχρι εμπριμέ με διάφορα σχέδια. Η πρότασή μας είναι να διαλέξετε ένα μονόχρωμο σε ανοιχτό χρώμα έτσι ώστε να φαίνεται όταν αυτό έχει χρησιμοποιηθεί αρκετά και χρειάζεται πλύσιμο. Ένα πατάκι μπάνιου καλής ποιότητας πρέπει να είναι υδρόφοβο έτσι ώστε να μαζεύει νερό και να στεγνώνει γρήγορα αλλά για επίσης να μπορεί να πλυθεί στους 90 βαθμούς στο πλυντήριο.

 

 

Αξεσουάρ Μπάνιου Πατάκια Μπάνιου< Αξεσουάρ Μπάνιου Πατάκια Μπάνιου< Αξεσουάρ Μπάνιου Πατάκια Μπάνιου<

 

 

Αξεσουάρ Μπάνιου - Μπιντές Μπάνιου


Στο PopoVrisaki πιστεύουμε πως ο μπιντές πρέπει να είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι κάθε μπάνιου. Εάν έχετε το χώρο για επικαθήμενο μπιντέ συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τον εγκαταστήσετε. Εάν όμως στο μπάνιο σας δεν έχετε χώρο, προτείνουμε να εγκαταστήσετε το PopoVrisaki δίπλα απο την λεκάνη τουαλέτας. Το PopoVrisaki κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά που κάνει ο μπιντές, κοστίζει πολύ λιγότερο και μπορεί να εγκατασταθεί σε 5 λεπτά. Νιώσε την αίσθηση της φρεσκάδας και καθαριότητας μετά τη χρήση τουαλέτας.

 

 

Αξεσουάρ Μπάνιου κουρτίνα Αξεσουάρ Μπάνιου κουρτίνα Αξεσουάρ Μπάνιου κουρτίνα