Το γνωρίζατε ότι ο μέσος άνθρωπος περνάει 1.5 χρόνια της ζωής του στο μπάνιο; Ζούμε για 82 χρόνια κατά μέσο όρο και τα 1.5 από αυτά τα περνάμε στο μπάνιο μας. Φανταστείτε να περνάτε όλο αυτό τον καιρό σε ένα μπάνιο που δεν σας αρέσει, σε ένα μπάνιο που θέλετε να αλλάξετε αλλά δεν μπορείτε λόγω έλλειψης χρημάτων ή χώρου.

   Μην ανησυχείτε γιατί παρακάτω θα αναφέρω 17 ιδέες με τις οποίες μπορείτε να οργανώσετε το μπάνιο σας απλά, φθηνά και γρήγορα. Οποιοδήποτε και να είναι το γούστο σας κάποια από τις
παρακάτω ιδέες σίγουρα θα σας ταιριάζει.

Ράφια πάνω από την τουαλέτα

Ράφια πάνω από την τουαλέτα για διακόσμηση χώρου

   Γίνεται όλο και πιο σύνηθες να τοποθετούνται ράφια πάνω από την τουαλέτα, ορισμένες εταιρείες δημιουργούν ράφια συγκεκριμένα για αυτό το σκοπό. Τέτοια ράφια μπορούν να προσφέρουν ευκολία και πάνω από όλα ομορφιά και στυλ στο μπάνιο σας. Αν θέλετε τα ράφια να ταιριάζουν πλήρως με το δικό σας μπάνιο θα μπορούσατε να τα φτιάξετε και να τα τοποθετήσετε μόνοι σας.

Popovrisaki

Popovrisaki-Ποποβρυσάκι, Μπιντές Τουαλέτας διακόσμηση και εξυπηρέτηση μπάνιου

   Αν υπάρχει αδυναμία τοποθέτησης μπιντέ λόγω έλλειψης χώρου, τότε το popovrisaki είναι η λύση που ψάχνετε. Εύκολο να τοποθετηθεί, προσφέρει άνεση και ευκολία και πάνω από όλα είναι η φυσική θεραπεία για τις αιμορροΐδες. Ας μην ξεχνάμε πως με το popovrisaki εξοικονομούμε χαρτί υγείας, απομακρύνουμε την εστία μόλυνσης που αυτό δημιουργεί και κάνουμε ένα τεράστιο δώρο στα δέντρα και το φυσικό περιβάλλον. Μπορείτε να αγοράσετε το δικό σας popovrisaki εδώ

Σκάλα για πετσέτες

Σκάλα για διακόσμηση στο μπάνιο και για πετσέτες

   Μία ιδανική προσθήκη στο μπάνιο σας θα ήταν μία σκάλα. Μπορεί να ακούγεται κάπως αλλά η σκάλα μπορεί να προσθέσει στο μπάνιο σας την τελευταία πινελιά. Επιπλέον, μπορείτε να
κρεμάσετε σε αυτή τις πετσέτες σας για έξτρα ευκολία. Διαλέξτε την σκάλα που πιστεύετε πως ταιριάζει περισσότερο με το μπάνιο και το γούστο σας.

Ξύλινο σκαμπό

Ξύλινο Σκαμπό για διακόσμηση Μπάνιου

   Ένα τέτοιο ξύλινο σκαμπό θα κάνει το μπάνιο σας να φαίνεται με spa. Μπορεί επίσης να ταιριάξει τέλεια με την σκάλα που ανέφερα προηγουμένως. Τοποθετήστε τις πετσέτες και τα πράγματά σας στο σκαμπό για να μπορείτε να τα φτάσετε ακόμα και όταν κάνετε ντουζ.

Σετ αξεσουάρ μπάνιου

Σετ αξεσουάρ μπάνιου για σαπούνι, οδοντόβουρτσα και αποθήκευση

   Φανταστείτε να έχετε την οδοντόκρεμα, την οδοντόβουρτσα και την θήκη σαπουνιού, όλα μαζί. Σχέδια για τέτοιου είδους θήκες υπάρχουν χιλιάδες, οπότε διαλέξτε ένα που σας αρέσει και ταιριάζει με τα χρώματα του μπάνιου.

Γωνιακά ράφια

Διακοσμητικά Γωνιακά Ράφια για το Μπάνιο

   Δεν χρειάζεται να περιορίσετε των χώρο των ραφιών μόνο σε τοίχους, μπορείτε να βάλετε και σε γωνίες. Σε αυτά μπορείτε να βάλετε κάποιο αφρόλουτρο/σαμπουάν ή απλά κάποιο ωραίο διακοσμητικό.

Βαζάκια

Βαζάκια για Διακόσμηση Χώρου

   Αντί να κρατάτε όλα τα πράγματα σε ένα ντουλάπι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και βαζάκια. Επίσης, μπορείτε να βάλετε ετικέτες πάνω στα βαζάκια, όχι μόνο για να τα ξεχωρίζετε αλλά και για να τα κάνετε να φαίνονται πιο ωραία και γεμάτα.

Ραφιέρα

Ραφιέρα Μπάνιου για Διακόσμησ Δωματίου


   Μία τέτοια ραφιέρα εκτός από τις πετσέτες σας θα κρατήσει και οτιδήποτε άλλο θελήσετε να βάλετε στην κορυφή. Το καλύτερο είναι πως μπορεί πολύ εύκολα να μετακινηθεί στην κουζίνα και αντί για πετσέτες να τοποθετήσετε μπουκάλια με κρασί... χωράνε τέλεια.


Σακούλα μπάνιου για παιχνίδια

Σακούλα μπάνιου για Παιχνίδια


   Αυτή η σχεδίαση είναι τέλεια αν έχετε παιδιά. Κρέμαστε την από ένα γάντζο κάπου στο ντους έτσι ώστε όταν στεγνώνουν τα παιχνίδια να μην στάνε στο πάτωμα. Φυσικά εκτός από παιχνίδια μπορείτε να βάλετε και ότι άλλο θέλετε σε μία τέτοια σακούλα.

Ράφια σε σχήμα εξαγώνου

Ράφια σε σχήμα Εξαγώνου για την Διακόσμηση του Μπάνιου


   Αναβαθμίστε την διακόσμηση του μπάνιου σας με αυτό το μοντέρνας-σχεδίασης ράφι. Αν έχετε παραπάνω από ένα, τοποθετήστε τα όπως αυτός στη φωτογραφίας για ακόμα πιο ωραία διακόσμηση. Όπως με όλα τα ράφια έτσι και με αυτά, μπορείτε να βάλετε πάνω πετσέτες, σαμπουάν, καλλυντικά και ότι άλλο θέλετε.


Ψάθινα καλάθια

Ψάθινα Καλάθια για την Διακόσμηση του Μπάνιου


   Άλλος ένας τρόπος να διακοσμήσετε το μπάνιο με το δικό σας τρόπο. Σε αυτά τα καλάθια μπορείτε να βάλετε πετσέτες και καλλυντικά. Επιπλέον, αυτά τα ψάθινα καλάθια δίνουν μία αίσθηση καλοκαιριού και σας θυμίζουν τις στιγμές στην παραλία.


Διαχωριστές συρταριών

Διαχωριστές Συρταριών για αποθήκευση και οργάνωση του Μπάνιου

   Είναι πολύ ενοχλητικό όταν όλα τα πράγματα είναι ανακατεμένα σε ένα συρτάρι και δεν μπορούμε να βρούμε αυτό που χρειαζόμαστε. Με αυτούς τους διαχωριστές μπορείτε να βάζετε αλλού τα κραγιόν, αλλού τις βούρτσες, αλλού τα πινέλα και γενικότερα μπορείτε να βάλετε μία τάξη στο συρτάρι σας. Γιατί όλοι θέλουμε να βρίσκουμε τα πράγματά μας το πρωί πριν πάμε στη δουλειά.


Κρεμάστρα για τα βαζάκια

Κρεμάστρα για τα βαζάκια στο μπάνιο για εξοικονόμιση χώρου και διακόσμηση

   Αν ξέμεινες από χώρο αλλά έχεις κι άλλα πράγματα να βάλεις σε βαζάκια τότε βάλε μια οριζόντια κρεμάστρα με γάντζους στον τοίχο, δέσε ένα σχοινάκι γύρω από τα βάζα και βάλε όσα περισσότερα μπορείς. Λίγος επιπλέον χώρος πάντα χρειάζεται.


Χώρος κάτω από το νιπτήρα

Αποθηκευτικός Χώρος κάτω από τον νιπτύρα του Μπάνιου

Μία τέτοια κατασκευή ταιριάζει τέλεια κάτω από το νιπτήρα σας. Βάλτε εκεί τα απαραίτητα πράγματα και απλά σκύψτε για να τα φτάσετε... τόσο απλό.


Θήκη για το ντους

Θήκη για ντους και αποθήκευση προϊόντων μπάνιου

   Τα σαμπουάν και αφρόλουτρα δεν δείχνουν ωραία όταν βρίσκονται από δω κι από κει. Ενώ με αυτή τη θήκη, μπορείτε να βάζετε όλα τα σαμπουάν και τα αφρόλουτρα μαζί, κάτω από το ντους. Κάτι πολύ πρακτικό για αυτή τη σχεδίαση είναι πως όταν τα πράγματα στραγγίζουν το νερό πέφτει μέσα στη ντουζιέρα/μπανιέρα και δεν πλημμυρίζει το πάτωμά σας.


Ράφια πάνω από την πόρτα

Ράφια πάνω από την πόρτα του Μπάνιου

   Μπορεί να μην είναι ιδανικό για όλους, ιδιαίτερα αν δεν φτάνετε στο ράφι, αλλά όπως πάντα οποιοσδήποτε χώρος μπορεί να εκμεταλλευτεί. Προτιμήστε μικρά πράγματα για αυτό το ράφι και ίσως πράγματα που δεν θέλετε να παίρνουν τα παιδιά σας.


Βάζο με μπίλιες

Βάζο με μπίλιες , διακοσμητικό  χώρου

   Γεμίστε το βάζο που βάζετε τα πινέλα μακιγιάζ με μπίλιες. Με αυτό τον τρόπο οι βούρτσες σας διατηρούνται καθαρές αλλά εκτός από αυτό, όταν τις βγάζετε υπάρχει ένας ικανοποιητικός ήχος που σίγουρα θα σας γεμίζει κάθε φορά που τον ακούτε. Πιστέψτε με είναι μία τέλεια προσθήκη που μπορεί να σας φτιάχνει την μέρα.