Πλέον αντιλαμβανόμαστε το μπάνιο όχι μόνο ως χώρο υγιεινής, αλλά κυρίως ως χώρο χαλάρωσης. Για αυτό τον λόγο σε αυτό το άρθρο θα επικεντρωθούμε στις νέες τάσεις διακόσμησης μπάνιου για το 2022. Στόχος μας λοιπόν είναι να εμβαθύνουμε στις τάσεις και στις ιδιαιτερότητες που μπορούν να αλλάξουν την αντίληψη μας για την αισθητική του μπάνιου. Θα αναζητήσουμε ιδέες που συνδυάζουν λειτουργικότητα και στυλ γιατί όλες οι τάσεις ακολουθούν την ζωή. Το ίδιο λοιπόν γίνεται και με τις τάσεις για το μπάνιο. Αν θέλεις λοιπόν να ασχοληθείς σωστά με την διακόσμηση του μπάνιου σου συνέχισε να διαβάζεις αυτό το άρθρο.


Πλακάκια μπάνιου μεγάλου μεγέθους

Πείτε αντίο στα μικρά ψηφιδωτά πλακάκια μπάνιου! Οι τάσεις για το 2022 προτείνουν πλακάκια μεγάλου μεγέθους ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τοίχους μπάνιου. Αρκετοί έμπειροι διακοσμητές επισημαίνουν ότι τα πλακάκια μεγάλης όψης θα γίνουν αρκετά δημοφιλής το 2022, καθώς αυτο το είδος στυλ θα έχει μεγάλη επίδραση στο χώρο. Θα δίνει επίσης μια αίσθηση πολυτέλειας στο μπάνιο. Αν θέλετε να απογειώσετε την αισθητική στο μπάνιο σας συνδιάστε τα πλακάκια μεγάλης όψεως με υλικά όπως η πέτρα ή άλλα διάφορα υλικά που μοιάζουν με πέτρα.


Τα διακοσμητικά πλακάκια μπάνιου μεγάλου μεγέθους για επένδυση σε τοίχο και πάτωμα μπορείτε να τα βρείτε στην αγορά σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Στην εποχή που η τεχνολογία καλπάζει δεν θα μπορούσε να λείπει από το μπάνιο σας ο πρωτοποριακός σχεδιασμός και οι τεχνολογικές εφαρμογές. Τα ντους μπιντέ εμφανίστηκαν στην αγορά πριν αρκετά χρόνια και με την πρόοδο της τεχνολογίας εξελίχθηκαν σε έξυπνες συσκευές. Προσφέρουν προσωπική καθαριότητα, ολοκληρωμένη υγιεινή και εξοικονόμηση χώρου. Αν ενδιαφέρεστε για ένα τέτοιο προϊόν επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: popovrisaki.gr.

Μεγάλου μεγέθους πλακάκια για το μπάνιο! Πως θα φτιάξω μοντέρνο μπάνιο; Επιλέξτε τα καλύτερα πλακάκια μπάνιου σε μεγάλο μέγεθος


Καθρέφτες και ντουλάπια μπάνιου με κρυφό φωτισμό.

Άλλη μια τάση που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον στην διακόσμηση του μπάνιου για το 2022 είναι τα ντουλάπια και οι καθρέφτες με κρυφό φωτισμό. Τα ντουλάπια με ενσωματωμένους καθρέφτες αποτελούν έναν έξυπνο τρόπο να αυξήσετε των αποθηκευτικό σας χώρο, και να αποθηκεύετε τα μικρά αντικείμενα.

Με αυτόν τον τρόπο το μπάνιο σας θα φαίνεται πάντα καθαρό και τακτοποιημένο! Συγχρόνως ο ενσωματωμένος φωτισμός στα ντουλάπια και στους καθρέφτες θα κάνει το μπάνιο σας να είναι πιο λειτουργικό.

Επίσης οι καθρέφτες με κρυφό φωτισμό έχουν ξεκινήσει να ΄΄καταλαμβάνουν΄΄ όλο και περισσότερα μπάνια λόγο του υψηλού design. Αποτελόυν ήδη το επίκεντρο προσοχής σε μπάνια σε όλο τον κόσμο.

Αν ψάχνετε κι άλλους τρόπους να διακοσμήσετε ευκολα και γρήγορα το μπάνιο σας διαβάστε το παρακάτω άρθρο: 17 απλοί τρόποι να διακοσμήσετε το μπάνιο σας!

Τάσεις 2022 για το μπάνιο: Κρυφός φωτισμός μπάνιου και καθρέφτες με κρυφό φωτισμό led ή neon φωτιστικά

Μικρό ντουλάπι τοίχου

Έχετε μικρό μπάνιο; Τότε αυτό που σίγουρα χρειάζεστε είναι ένα μικρο ντουλάπι τοίχου. Ένα μικρό ντουλάπι τοίχου εκτός από την όμορφη αισθητική που θα δώσει στον χώρο μπορεί να σας χαρίσει και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο έτσι ώστε να οργανώσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα όπως πετσέτες, καθαριστικά, ακόμα και προϊόντα περιποίησης.

Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο κατασκευής του ντουλαπιού ακόμα και αν αυτό θα στέκεται στον τοίχο σας ή στο πάτωμα, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα, το μέγεθος, το βάθος, το ύψος ακόμα και το σχέδιο, ανάλογα την προτίμηση σας.

Επιπροσθέτως τα ντουλάπια τοίχου δεν έχουν υψηλό κόστος και μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας. Μπορείτε να το φτιάξετε με την βοήθεια ενός επαγγελματία ή ακόμα και να το παραγγείλετε από κάποιο κατάστημα. Ότι και να επιλέξετε το κόστος θα είναι σίγουρα μικρό.


Επένδυση με Ξύλο, η νέα τάση για το 2022!

Μια απο τις μεγαλύτερες τάσεις για το 2021 και όπως φαίνεται και για το 2022 στο μπάνιο είναι ηεπένδυση με ξύλο. Μια τάση που αντικατοπτρίζει την ανάγκη για αρμονία και χαλάρωση. Πολλοί κορυφαίοι σχεδιαστες και διακοσμητές προτείνουν για την νέα χρονιά κάτι νέο που θα σας φτιάξει την διάθεση και θα δώσει μια διαφορετική νότα και ομορφιά στα κορυφαία και στυλάτα διαμερίσματα για το 2022.

Ο χώρος του σπιτιού θα πρέπει να αποπνέει πάντα ηρεμία και χαλάρωση. Πολλοί οταν σκεφτονται ανακαίνιση ονειρεύονται πολυτελέστατα σπίτια και στυλάτες κουζίνες αλλα αυτοί που γνωρίζουν πραγματικά από διακόσμηση ξέρουν ότι ο χώρος που πραγματικά μπορεί να μας αποφορτήσει είναι το μπάνιο.

Μεταξύ λοιπόν των κορυφαίων τάσεων για την νέα χρονιά που έρχεται, οι κορυφαίοι designers αναφέρουν ότι η ξύλινη επένδυση στο μπάνιο αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον των περισσότερων.

Ξύλινη Επένδυση Μπάνιου για όσους επιθυμούν αίσθηση πολυτέλειας και ποιοτική επένδυση στο μπάνιο τους!

Το χρώμα…October mist

Το χρώμα που θα διακοσμήσει τους τοίχους πολών μπάνιων αλλά και που θα τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα για το 2022 είναι αναμφίβολα το october mist για μπάνιο. Είναι ένα χρώμα που όπως λέγεται ενθαρρύνει την δημιουργική έκφραση και που όπως φαίνεται θα είναι και ο απόλυτος πρωταγωνιστής για το 2022. Το october mist είναι μια υπέροχη απαλή απόχρωση του πράσινου και ταιριάζει απόλυτα σε κάθε τύπο μπάνιου. Η απόχρωση αυτή σημαίνει αποκατάσταση, χαλάρωση και συνδέεται με την ανάπτυξη. Επίσης συμβολίζει την αρμονία. Το πράσινο από την άλλη αντιπροσωπεύει την αγάπη και την συμπόνια.

Αν σκέφτεστε την ολική ανακαίνιση του μπάνιου σας διαβάστε το παρακάτω άρθρο: Μοντέρνες ιδέες για ανακαίνιση μπάνιου.

Συμπέρασμα

To 2022 φέρνει πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις για διακόσμηση και ανανέωση του μπάνιου. Κάποιες από τις κορυφαίες τάσεις που αναφέρονται στο άρθρο είναι τα πλακάκια μπάνιου μεγάλης όψης που δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας στο μπάνιο, οι μοντέρνοι καθρέφτες και ντουλάπια με κρυφό φωτισμό που ενισχύουν την λειτουργικότητα του μπάνιου, τα μικρα ντουλάπια τοίχου για την αποθήκευση προϊόντων, επένδυση με ξύλο, και ανανέωση του χρώματος του μπανιου με το καλαίσθητο october mist. Αυτές οι τάσεις ήρθαν για να μείνουν και σίγουρα θα ανανεώσουν εκτός από τον ίδιο τον χώρο του μπάνιου σας, την διάθεση και την ψυχολογία σας.