Ο τρόπος για να κάνετε την καθαριότητα του μπάνιου σας (σχεδόν) απολαυστική είναι ένας! Βρείτε την σωστή μέθοδο καθαριότητας που θα προσφέρει στο μπάνιο σας την καλύτερη δυνατή απολύμανση. Με καλή διάθεση αλλα και με τα σωστά εργαλεία η καθαριότητα του μπάνιου θα γίνει μια ευχάριστη δραστηριότητα. Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε διάφορους τρόπους για να καθαρίσετε το μπάνιο σας εύκολα και γρήγορα. Πάμε να δούμε!


Κουρτίνα μπάνιου

Όλοι ξέρουμε ότι η κουρτίνα του μπάνιου έχει σημαντικό αισθητικό ρόλο. Εκτός από αυτό καλύπτει μια μεγάλη επιφάνεια του χώρου. Αν είναι λοιπόν βρώμικη ή χαλασμένη, αμέσως υποβαθμίζει την αισθητική του μπάνιου συνολικά. Ποιά είναι η λύση σε αυτό; Βάλτε την κουρτίνα στο πλυντήριο ρούχων… Οι περισσότερες κουρτίνες πλένονται κανονικά στο πλυντήριο ρούχων και για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα προσθεστε και 2-3 πετσετες. Ο καθαρισμός της κουρτίνας θα δώσει λάμψη και θα κάνει το μπάνιο σας να φαίνεται 10 φορές πιό καθαρό.

Για περισσότερες συμβουλές σχετικά με τον καθαρισμό του μπάνιου σας μπορείτε να διαβάσετε επίσης : Καθαρίστε "για τα καλά" το μπάνιο σας : Βήμα-βήμα


Πως να καθαρίσω σωστά τα πλακάκια του μπάνιου


Πλακάκια μπάνιου

Πως θα κάνετε τα πλακάκια του μπάνιου σας να αστράψουν; Τα πλακάκια είναι το πιο διαδεδομένο είδος επένδυσης για δάπεδα. Είναι πολύ ανθεκτικά στην υγρασία και στις φθορές. Πως όμως θα διατηρήσουν την καλή εμφάνισή τους;

Ο συνεχείς καθαρισμός και η συντήρηση είναι πρωταρχικής σημασίας για να διατηρηθεί το λούστρο τους! Το πρώτο βήμα είναι ο καθαρισμός σκόνης και τυχόν λάσπης. Σκουπίστε σχολαστικά με μια ηλεκτρική σκούπα. Αυτό θα αποτρέψει το θόλωμα στα πλακακια και θα τα κρατήσει καθαρά.

Στην συνέχεια μετά το σκούπισμα είναι απαραίτητο το σφουγγάρισμα με ζεστό νερό για την αφαίρεση όλων των λεκέδων.

Ο καθαρισμός των αρμών ανάμεσα στα πλακάκια είναι επίσης μεγάλης σημασίας για την αισθητική του μπάνιου σας. Υπάρχει λοιπόν ένας εύκολος, γρήγορος αλλα και φυσικός τρόπος καθαρισμού. Δημιουργήστε ένα μείγμα λεμονιού-ξυδιού και μαγειρικής σόδας. Όταν το μειγμα γίνει σαν αλοιφή απλώστε το στους αρμούς ανάμεσα από τα πλακάκια και αφήστε το να δράσει για 30 λεπτά. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Ο καθαρισμός των πλακιδίων είναι πολύ σημαντικός για την αισθητική αλλα και για τη καλή υγιεινή του μπάνιου μας. Τα παραπάνω βήματα είναι πολύ απλά και πολύ γρήγορα.


Καθαρισμός Τουαλέτας


Καθαρισμός τουαλέτας

Όση ώρα δρα το μείγμα για τον καθαρισμό των αρμών μπορείτε να φρεσκάρετε την λεκάνη η οποία πρέπει πάντα να είναι καθαρή! Αποφεύγετε τα χημικά προϊόντα και προτιμήστε φυσικά προϊόντα καθαρισμού. Καθαρίστε σχολαστικά και αρωματίστε. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να απολυμάνετε και την ντουζιέρα ή την μπανιέρα σας


Το εργαλείο που αλλάζει τα δεδομένα της καθαριότητας…

Με το υψηλής τεχνολογίας εργαλείο Ντους Μπιντέ τουαλέτας που συνδέεται εύκολα και γρήγορα διπλά από την λεκάνη δίνεται η δυνατότητα να πλυθείτε αμέσα και αποτελεσματικά. Επίσης βοηθάει στον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό καθαρισμό της λεκάνης σας! Ανακαλύψτε το νέο προϊόν μόνο στο popovrisaki.gr

Το μόνο που έχετε να περιμένετε πλέον ειναι να ολοκληρωθεί το πλύσιμο της κουρτίνας. Μόλις την κρεμάσετε, η διαδικασία θα έχει τελειώσει και θα μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας το super αστραφτερό σας μπάνιο.


Μπορεί σε πολλούς ο καθαρισμός του μπάνιου να ακούγεται σαν μια αγγαρεία, αλλά όσο και αν δεν μας αρέσει γνωρίζουμε ότι είναι απαραίτητο να γίνεται τακτικά για τον καλό της υγείας μας. Με τα παραπάνω βήματα η καθαριότητα του μπάνιου μπορεί να γίνει παιχνιδάκι! Το καλό καθάρισμα των πλακιδίων, των αρμών, η τακτική απολύμανση της τουαλέτας αλλά και το πλύσιμο της κουρτίνας μπορούν να αλλάξουν αισθητά το μπάνιο σας. Εύκολα και γρήγορα λοιπόν μπορούμε να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα καθαριότητας και απολύμανσης.