Menu
Your Cart
Για την εξυπηρέτηση σας χρησιμοποιούμε cookies, δείτε την πολιτική απορρήτου (GDPR) εδώ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ RSS Feed

Το Popovrisaki προσφέρει μια μόνιμη λύση για την θεραπεία και την αντιμετώπιση αιμορροΐδων στο σπίτι. Το έξυπνο σύστημα μπιντέ που κερδίζει όλους όσους το δοκιμάζουν.

04 Apr Χαρτί Υγείας εναντίον Μπιντέ - Ποιός είναι ο πιο υγιεινός τρόπος καθαρισμού;
popovrisaki_blog 0 7569
  Με την χρήση μπιντέ μπορείτε να έχετε το πιο υγιεινό τρόπο καθαρισμού μετά τη χρήση τουαλέτας και να μειώσετε το κόστος στο χαρτί υγείας εως και 90%. Το σύστημα μπιντέ PopoVrisaki μπορεί να εγκατασταθεί σε όλα τα Ελληνικά μπάνια σε 5 μόλις λεπτά χωρίς τη βοήθεια υδραυλικού.   Η χρήση χαρτι..
13 Oct Αιμορροϊδες - Θεραπεία με Μπιντέ PopoVrisaki
popovrisaki_blog 0 9264
Xρησιμοποιώντας μπιντέ μετά την τουαλέτα είναι ίσως ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους θεραπείας για αιμορροΐδες ο οποίος δίνει άμεση ανακούφιση πόνου απο αιμορροΐδες. Το PopoVrisaki είναι ένα σύστημα μπιντέ που μπορεί να εγκατασταθεί στο μπάνιο σας μέσα σε μόλις 5 λεπτά, δεν πιάνει καθόλου ..
07 Aug Χρήση μπιντέ για αιμμοροίδες στην εγκυμοσύνη
popovrisaki_blog 0 4008
Τα οφέλη από τη χρήση ενός μπιντέ είναι πολλαπλά και μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τον τοκετό. Ένα σύνηθες πρόβλημα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι αυτό των αιμορροΐδων.      Αιμμοροιδες στην εγκυμοσύνη     H πιθανότητα εμφάνισης αιμορροΐδων..
02 Aug Χρησιμοποίησε PopoVrisaki για 10 θέματα υγείας
popovrisaki_blog 0 7011
Η χρήση μπιντέ PopoVrisaki μπορεί να παρέχει ανακούφιση, να αποτρέψει συμπτώματα προτού αυτά εμφανιστούν και σε πολλές περιπτώσεις να εξαλείψει εντελώς συμπτώματα για διάφορα θέματα υγείας. Πρωκτική Σχισμή (Ρωγμή) Αιμορροϊδές Αναπηρία - Υπέρβαρος Πρωκτικό Συρίγγιο Πρωκτική Φαγούρα Ελκώδης Κο..
01 Aug Χρησιμοποίησε μπιντέ για να αντιμετωπίσεις τις αιμορροΐδες
popovrisaki_blog 0 4512
Αιμορροΐδες Αντιμετώπιση στο Σπιτι με Μπιντέ   Υπολογίζεται ότι εως και τρία τέταρτα του πληθυσμού αντιμετωπίζει πρόβλημα με αιμορροΐδες σε κάποιο σημείο της ζωή τους. Για κάποιους το πρόβλημα είναι παροδικό ενώ για κάποιους άλλους τα συμπτώματα θα κρατήσουν για αρκετό καιρό και θα κάνουν ξανά την..
01 Jan Η Επιστροφή του Μπιντέ στο Μοντερνο Μπάνιο
popovrisaki_blog 0 17258
  Είναι αναμφισβήτητη αλήθεια πως η τεχνολογία έχει καλυτερεύσει τις συνθήκες διαβίωσης, αγγίζοντας κάθε πλευρά τις καθημερινής μας ζωής μέσα στο σπίτι. Νέα υλικά και τεχνολογίες μας κρατάνε ζεστούς το χειμώνα, ψύχουν τα σπίτια μας το καλοκαίρι και προσφέρουν καθαρό τρεχούμενο νερό σε οποία θερμοκρ..
06 Aug Ράδιο Αρβύλα εγκρίνει το Popovrisaki
popovrisaki_blog 0 14047
Το Ράδιο Αρβύλα εντυπωσιάστηκε με το όνομα μας και μας έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης  !!! (Το μόνο προΐόν για το οποίο είπαν καλά λόγια)     ..
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)